Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Monitorizare la tine acasă

Începând de săptămâna aceasta, toate pachetele de găzduire Easyhost vin cu instrument de monitorizare performanță inclus. Cel mai îndrăzneț furnizor de hosting din România îți aduce acum în premieră în țară Hosting cu Performance Dashboard.

Setările și funcționalitățile incluse în site-ul tău pot contura o experiență plăcută sau dificilă pentru vizitatorii tăi, iar în calitate de proprietar de site tu ai nevoie să fii informat despre starea acestora, around the clock. În loc să cauți în resurse externe sau să apelezi la sfaturi anonime pe internet, ne-am propus să îți aducem informațiile direct la ușa ta.

Site-ul tău se încarcă cam încet și frustrează utilizatorul? Imaginile folosite de tine sunt mari și fac layout-ul să arate neprofesionist pe anumite device-uri? Fișierele HTTP îngreunează load-ul pe WordPress-ul tău? Aici intervine Performance Dashboard.

Asa arata noul tau instrument de monitorizare performanta site. Verifica in my.easyhost.com ce recomandari avem pentru site-ul tau.

Asa arata noul tau instrument de monitorizare performanta site. Verifica in my.easyhost.com ce recomandari avem pentru site-ul tau.

Am inclus toate aceste informații despre modul de funcționare al site-ului tău, precum și recomandări legate de optimizări, în noul panou de monitorizare din my.easyhost.com. Vei avea astfel acces direct la informații utile și relevante despre site-ul tău, updatate săptămânal, și la recomandări pe care programatorul tău le poate implementa rapid. Pentru o mai bună gestionare a activității din digital și pentru un site mereu up-to-date.

Performance Dashboard este un serviciu gratuit, disponibil tuturor clienților care găzduiesc site-uri cu Easyhost. Performance Dashboard este în prezent în Beta, monitorizând site-ul principal asociat contului tău de găzduire, urmând ca în viitorul apropiat funcționalitatea acestuia să fie extinsă tuturor site-urilor găzduite de tine în contul Easyhost.