Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Sper să facem vânzări luna aceasta

Conversia potențialilor clienți a fost și rămâne una dintre cele mai solicitante activități ale business-ului tău. Încerci diferite tactici de atragere a atenției, îți cauți publicul pe coordonate și canale diverse, vânezi the next big idea la webinarii, în e-book-uri și pe la evenimente, dar în final doar a X-a parte din efortul depus îți aduce câștig.

Descrisă ca mai sus, vânzarea aduce cu un joc de noroc. Îți cere pricepere, investiții, încercări repetate dar și noroc. Hazardul sau norocul nu au însă ce să caute într-un business profesionist, iar vânzarea nu are cum să fie eficientă cu o doză atât de mare de randomness inclusă în ecuație. Se poate și altfel? Se poate și altfel.

Ce companii sunt in spatele traficului de pe site-ul tau?

Ce companii sunt in spatele traficului de pe site-ul tau?

Who’s Visiting este un nou serviciu Easyhost cu ajutorul căruia vezi care sunt companiile care ți-au vizitat site-ul. Who’s Visiting îți oferă rapoarte zilnice cu datele companiilor care au accesat în ziua anterioară website-ul tău, și datele de contact ale acestora. În felul acesta, ai mereu acces la liste cu business-urile interesate de oferta ta și îi poți aborda pe aceștia mult mai rapid și mai disciplinat.

Cu cât ar fi mai organizată munca ta dacă ai ști fără îndoială care sunt acele companii care au văzut prezentarea business-ului? Cât timp ai salva dacă nu ai mai face presupuneri? Ce bugete ai economisi având acces la date? Încercă Who’s Visiting și descoperă singur cum e când ai informațiile relevante la îndemână.

Cu Who's Visiting afli care sunt companiile interesate de oferta ta

Cu Who’s Visiting afli care sunt companiile interesate de oferta ta

Serviciul Who’s Visiting implică o instalare din două click-uri prin conectare la contul Google Analytics folosit pentru site-ul tău. Odată instalat, posesorul contului primește zilnic rapoarte pe email cu informații despre companiile care i-au vizitat site-ul în ziua anterioară. Vei putea astfel suna proactiv acele companii care și-au petrecut timp pe site-ul tău dar care nu erau convinse încă sau nu găsiseră cele căutate. Ieri, indecis. Astăzi, client.

Descoperă o modalitate mai simplă, data-driven de a face conversii, descoperă Who’s Visiting.

Curios, dar puțin sceptic? Încearcă Who’s Visiting două săptămâni complet gratuit, fără nicio obligație contractuală, fără nicio plată, și decide singur. Activează aici perioada de test, prin conectare la contul GA al site-ului. Încearcă Who’s Visiting, indiferent de pe ce infrastructură se încarcă site-ul tău, și descoperă ce bine se mișcă lucrurile când ești complet informat.

Informațiile oferite de Who’s Visiting au la bază algoritmi de data harvesting dezvoltați de Easyhost. Aceste informații nu sunt în prezent oferite de programele clasice de web analytics.