Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Suspendarea contului de către hoster

DE CE ÎȚI BLOCHEAZĂ HOSTERUL CONTUL ȘI CE POȚI FACE ÎN ACESTE CAZURI

Odată cu adoptarea la scală largă a Internet of Things, avem acces la tot mai multe beneficii, în direcția unei eficientizări a managementului resurselor, a creșterii productivității personale, a generării de noi venituri și multe altele. În paralel însă, conectivitatea extra între device-uri mărește considerabil riscurile la care ne expunem și impune noi măsuri de securitate pentru protejarea rețelei extinse.

Dacă prezența ta online include și un site (fie personal, fie al business-ului pe care îl reprezinți) atunci cu siguranță securitatea datelor tale este un aspect pe îl ai tot timpul în vedere. De partea cealaltă, a furnizorului de hosting, ne întâlnim zilnic cu cazuri în care suntem nevoiți să intervenim pentru a proteja siguranța informațiilor din contul tău. Primele măsuri luate în aceste cazuri crează de obicei confuzie userilor, care nu înțeleg ce s-a întâmplat cu serviciul lor.

Ce face hosterul atunci când suspectează că integritatea site-ului tău a fost compromisă și ce poate face user-ul în acest cazuri, afli din clipul de mai jos.

Așadar, deși așteptările noastre poate sunt diferite, problemele de securitate cauzate de infecții în aplicație cad de cele mai multe ori în responsabilitatea deținătorului de cont. Fii vigilent și alert cu orice schimbări din aplicația ta și urmează recomandările hosterului pentru o aplicație fără vulnerabilități și un site cât mai stabil.