Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Vești bune pentru 2016

Continuăm seria noastră despre activitatea echipei tehnice Easyhost, discutând astăzi despre noile reușite ale acestui departament. La sfârșitul anului trecut îți povesteam despre mărirea echipei noastre, despre procesul nostru de evaluare a satisfacției, despre noile tool-uri gândite în ajutorul tău. Reluăm acum cu vești proaspete despre direcțiile în care ne-am concentrat de atunci până în prezent.

Am luptat pe numeroase fronturi, multe din noile direcții venind chiar din recomandărilor tale. Nu a fost un proces ușor, ba chiar pe alocuri a fost frustrant: cu activități dezvoltate și apoi date la rebut, cu conflicte și rezoluții … și cu multă multă cafea.

Din tot acest efort, însă, am reușit să aducem echipa noastră tehnică la un alt nivel superior. Nu vorbim de impresii aici, am luat măsurători precise pentru a valida că traseul ales este cel potrivit. Detaliile despre performanța noastră în Trim. IV ‘15 (vs. perioada anterioară) le găsești mai jos:

  • Numărul clienților Foarte mulțumiți cu soluționarea tichetelor  a crescut cu 15%;
  • Timpul de așteptare la apelurile telefonice a scăzut cu 61%;
  • Numărul clienților Foarte mulțumiți cu interacțiunile telefonice a crescut cu 21%;
  • Media lunară a alertelor a scăzut cu 7%.

În plus, colegii de pe tură în perioada sărbătorilor au lucrat cu spor pentru ca tu să stai fără griji:

  • timpul de așteptare on-hold la telefon a fost de doar 22s;
  • media de timp pentru soluționarea tichetelor a fost de doar 30 min.

Expediția noastră de eficientizare a suportului nostru tehnic își va continua traseul și în 2016. Cu același avânt, cu aceeași nevoie de susținere din partea ta. Împreună putem obține mai mult pentru tine – te invităm în continuare să ne transmiți toate sugestiile tale la adresa moc.tsohysaenull@olleh pentru a ne ajuta să înțelegem prioritățile de dezvoltare pe mai departe.