Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Toamna vine cu întăriri la echipa de Suport Tehnic Easyhost

La Easyhost avem ca focus simplitatea în tot ceea ce întreprindem. De la produse dezvoltate pentru a fi simplu de folosit, la servicii care inspiră ușurință. Recent am făcut eforturi pentru a aduce un boost de ușurință și modului în care departamentul nostru de suport își desfășoară activitatea.  Am inițiat mai multe proiecte de upgrade care sperăm că vor face experiența ta cu suportul tehnic Easyhost mult mai simplă.

Cum ți se pare dacă îți spunem că…

Am adus forțe proaspete. Am atacat în prima fază problema resurselor. Astfel, am angajat noi colegi pentru echipa de Level 1, sporindu-ne efectivul cu 20%. Suntem mai mulți acum, fiecare și împreună concentrați pe issue-ul tău și pe modul în care îți putem oferi un răspuns în cel mai scurt timp.

Te ascultăm mai focusat. Poate ai remarcat deja că, de câteva săptămâni, poți evalua soluționarea fiecărui tichet în scris de-al tău. Inputul tău ne ajută să înțelegem unde mai avem loc să creștem și ce putem face mai bine. În curând, vei avea opțiunea să ne lași feedback și despre interacțiunile telefonice cu echipa noastră de suport.

Suntem mai proactivi. De curând am făcut trecerea la un sistem de monitorizare a infrastructurii noastre mult mai performant. Ce înseamnă asta pentru tine este că avem acum resursele să anticipăm evenimentele mult mai rapid, în soluționarea lor înainte să-ți afecteze activitatea.

Pe lângă aceste schimbări, avem în desfășurare în paralel și altele, despre care îți vom povesti cât de curând.

În tot acest demers, ne dorim să te avem aproape, în calitate de partener către experiențe cât mai bune împreună. Tu ce ți-ai dori diferit de la echipa de Suport Tehnic Easyhost? Dă-ne de veste, aici sau pe email, și vom lucra către îmbunătățirile pe care ni le propui.