Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Hosting Dezvoltat pentru Tine

evolution-baner-v2

Să ne imaginăm scenariul următor. Ai deschis un e-shop în urmă cu câteva luni. Nu a fost ușor și te-ai lovit de tot felul de nevoi, unele mai importante decât altele: găsit programatorul potrivit, gândit un nume atrăgător, cumpărat domeniu și hosting, alergat cu actele pe la autoritățile statului. Cu ajutorul recomandărilor, din partea prietenilor, a cunoscuților și cu activitate susținută în grupurile potrivite, ai reușit să îi crești un following și un grup de cumpărători.

Te-ai hotărât acum să treci la nivelul următor și să îți crești reach-ul, investind în campanii de promovore online (AdWords, affiliate marketing). Ai pus la punct mesajele, ți-ai optimizat landingul page-ul, ce ar mai trebui făcut?

De prea multe ori vedem scenariul de mai sus – un plan și o creștere foarte bune puse la punct, care omit însă să ia în considerare și soluția de găzduire web aleasă. Greșeală care poate în anumite cazuri să înfrâneze succesul campaniei. Tot efortul depus poate fi irosit dacă serviciul de hosting ales nu susține spike-ul în trafic și site-ul tău pică.

Ce opțiuni ai? Principala întrebare pe care trebuie să o adresezi este dacă această creștere așteptată de tine este compatibilă cu un pachet de shared hosting. Resursele oferite de shared te-au ajutat să ajungi în acest punct, dar s-ar putea să fie insuficiente pentru boost-ul pe care îl ai în plan. Opțiunile standard de upgrade oferite de furnizorii de hosting includ fie un VDS, fie un server dedicat. Te tentează ideea unui upgrade, dar ești în dubii dacă să faci switch-ul la un pachet mai scump și cu o complexitate crescută. VDS entry-level de la 50€? Server dedicat de la 100€?  Cost extra pentru administrare?

Hai să vorbim despre alegeri mai simple. Să vorbim despre un produs de găzduire gândit special pentru scenariul descris mai sus. Să vorbim despre Evolution.

Evolution este un tip NOU de pachet de hosting, în premieră în România. Noi îi spunem un produs “bridge”. Cei care îl folosesc deja îi spun “pachetul pentru trafic”. Indiferent de cum îi spui, Evolution aduce puterea cerută de trafic web în creștere. Fără layere extra de complexitate. Fără costuri suplimentare. Putere și atât.

Am dezvoltat Evolution de la zero ca răspuns pentru nevoile tale, a celui care a crescut prea mare pentru shared hosting. Prin urmare, Evolution vine gata echipat cu:

  • Resursele de care ai nevoie, gata “ascuțite” pentru trafic abundent. Scapă de aglomerația de pe shared cu o izolare foarte bună față de ceilalți useri și cu spațiu de creștere cât ai nevoie. Fie că ai un magazin online care prinde avânt, un blog intens lecturat de public sau un site de prezentare căutat, traficul nu va mai fi o problemă.  Așteaptă-te să fii plăcut surprins.
  • Administrare inclusă 24/7/365. Poate n-ai ajuns încă în punctul în care să angajezi un specialist in-house pentru hosting. Poate nu vrei sa subcontractezi un terț pentru server. De aceea cu Evolution ai pachetul de administrare a soluției gata inclus. Da, inclus. Evolution îți pune la dispoziție echipa de sysadmini seniori care a construit și administrat  arhitectura pentru clienți ca eMAG sau GSP. Cum ar fi să ai mereu un profesionist la un telefon sau email distanță care să se ocupe de toate procedurile de sistem? Cu Evolution nu mai trebuie să te întrebi – echipa tehnică Easyhost îți stă non-stop la dispoziție.

Curios cum performează pentru site-ul tău? Migrează astăzi pe un cont Evolution și convinge-te singur de performanța dezvoltată special pentru nevoile tale. Dacă în 30 zile Evolution nu te convinge, te ajutăm să te migrăm la alt furnizor. Dar crede-ne că, odată “evoluat”, nu îți vei mai dori altceva.