Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

De la Hostway România la EasyHost

Luna viitoare, mai 2014,  va avea loc o schimbare pe care o pregătim de mult. Noi, Hostway, vom deveni EasyHost. Anunțul oficial poate fi citit pe site-ul nostru.

Comunicăm în România sub brandul Hostway de peste șase ani, o perioadă foarte frumoasă și productivă. După primii trei ani am ajuns lider de piață iar acum, după alți trei, suntem de două ori mai numeroși ca echipă și avem de trei ori mai mulți clienți. Deci pare că au fost niște ani bine folosiți. De ce am vrea să schimbăm ceva, atunci?

În tot acest timp echipa noastră a acumulat foarte multă experiență cu proiecte complexe. O auditare de securitate realizată de hackerul care a reușit să acceseze sistemele NASA, trei Black Friday alături de eMAG și cele mai mari transmisiuni live HD din țară te pun în fața unor situații în care trebuie să dai totul, chiar mai mult decât știai că poți. Acum… e momentul să folosim toate aceste cunoștințe pentru clienții care au cea mai mare nevoie: companiile în creștere, pentru care un downtime la momentul nepotrivit poate fi diferența dintre succes și eșec.

Ne-am dorit ca serviciile noastre să fie cât mai ușor de înțeles, comandat și administrat, pentru ca antreprenorii care împing economia înainte să se poată concentra pe business-urile lor, în loc să se întrebe dacă email-urile lor au ajuns la destinatar. Așa a apărut EasyHost.

Iată ce trebuie să știti despre EasyHost:

  • Serviciile noastre își vor păstra nivelul de calitate 

Vom continua să oferim cel mai ridicat nivel de uptime al industriei de hosting și să garantăm clienților noștri conectivitate și performanță excelente pentru soluțiile lor de hosting. Uptime-ul de rețea garantat va continua să fie 100% pentru toate serviciile EasyHost.

  • Suportul tehnic va fi de două ori mai rapid

EasyHost își propune ca durata medie de așteptare la telefon să fie sub 18 secunde per client. De aceea, am dublat numărul reprezentanților de suport, față de ianuarie 2013.

  • Vom dedica tot efortul și atenția companiilor în creștere

Există o tendință în business de a oferi mai multă atenție clienților mai mari. Echipa EasyHost își propune să trateze fiecare client ca și cum ar fi cel mai mare client din portofoliul companiei.

  • Planurile de servicii vor fi mai ușor de înțeles și comandat

Pentru că ne vom concentra pe o singură categorie de clienți, vom putea să optimizăm caracteristicile produselor noastre și toată comunicarea noastră, astfel încât acestea să fie cât mai ușor de înțeles pentru un manager de IMM. 

În luna următoare vom reveni cu mai multe detalii legate de schimbare, inclusiv apropo de chestiunile administrative. Acum, e important să știți că suntem foarte hotarâți să facem toate eforturile pentru ca EasyHost să devină un brand chiar mai cunoscut și mai apreciat decât Hostway. Nu am realiza această trecere dacă nu am fi siguri că direcția pe care am ales-o este cea potrivită.

Sperăm să ne bucurăm de sprijinul vostru în continuare 🙂