Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

2-10, 2-10. Probă de microfon la TechHub Bucureşti

De la începutul lunii septembrie am demarat o nouă colaborare care ne încântă foarte mult: cu prietenii de la TechHub Bucharest. Mai exact, prin serviciul nostru StreamPlay, transmitem live, pe Internet, sesiunile de discuţii din cadrul meetup-urilor pe teme tech desfăşurate aproape în fiecare zi la sediul lor. Am transmis deja CentOS Dojo şi Developing Killer Games, iar astăzi suntem din nou alături de ei la TechHub Meetup: Angel Investing. Transmitem live AICI.

 

Noi ne bucurăm când avem posibilitatea de a ne asocia cu proiecte care sprijină antreprenoriatul şi startup-urile cu profil tehnologic.

TechHub Bucharest este locul de întâlnire si de lucru al startup-urilor şi companiilor locale din zona de tehnologie, aflate la început de drum, care au, astfel, oportunitatea de a interacţiona cu lideri şi investitori români şi străini.

Pentru cei interesaţi să urmărească discuţiile, dar care, dintr-un motiv sau altul, nu reuşesc să ajungă la aceste meetup-uri, echipa Hostway le oferă posibilitatea de a le vedea live, pe Internet.

One Comment

Leave a Comment
  1. Buna, baieti! Multi dintre noi suntem nerabdatori sa aflam cine a castigat concursul #cloudulviitorului. Mai avem mult de asteptat 😉 ? Anyway, spor la jurizat!

Comments are closed.