Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Hostway România va transmite sesiunea de discuţii CentOS Dojo de la Bucureşti

Pe 6 septembrie, la Bucureşti va avea loc una dintre sesiunile CentOS Dojo care au loc în întreaga lume. Evenimentele CentOS Dojo sunt la început de drum, dar deja sunt foarte apreciate şi căutate de comunităţile CentOS. Sunt evenimente locale de o zi dedicate administratorilor de sisteme cu experienţă pe distribuţiile de CentOS/Red Hat Enterprise Linux/Fedora.

În cadrul acestor sesiuni se discută despre administrarea sistemelor, despre cele mai bune practici şi tehnologii emergente. Astfel de evenimente adună speakeri şi traineri locali care, împreună cu participanţii, împărtăşesc experienţele din domeniu.

CentOS Dojo se întâmplă în UK, SUA, Spania şi, pe 6 septembrie, şi în România, la Bucureşti, la TechHub Bucharest. Vor fi prezenţi invitaţi de renume de peste hotare, alături de specialişti români.

Echipa Hostway va fi acolo, reprezentată de colegul nostru Paul Apostol, Director Tehnic al Hostway România şi Marea Britanie, a cărui temă de dezbatere va fi “Sistemul de provizionare automat având la bază CentOS: Povestea unui salt uriaș care a schimbat modul nostru de a face lucrurile. Am construit un sistem complet automatizat de provizionare pe o bază CentOS care gestionează în prezent mai mult de 1000 de servere în diverse configurații şi implementări”.

Mai mult decât atât, pentru cei care nu pot fi prezenţi, Hostway va transmite evenimentul live online, în HD, cu ajutorul serviciului StreamPlay. Noi ne bucurăm tare mult că putem face acest lucru. CentOS Dojo de la Bucureşti va putea fi văzut în toată lumea, în orice browser şi pe orice fel de device mobil. Tehnologia noastră permite transmiterea mai multor stream-uri simultan, iar la fiecare utilizator, transmisia se va adapta în funcţie de conexiunea de Internet şi de performanţele calculatorului.
Evenimentul va putea fi văzut aici.

Detalii despre evenimentul de la Bucureşti şi despre speakeri, găsiţi AICI.

Înscrierile se fac direct AICI.

Proiectul CentOS este format dintr-un grup de voluntari din întreaga lume care sustin distribuția Linux CentOS.

Veniţi să ne vedeţi la conferinţă? Dacă da, grăbiţi-vă să vă înscrieţi. Locurile la astfel de evenimente sunt limitate pentru a încuraja cât mai mult discuţiile şi interacţiunile.