Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Cum e viitorul în cloud?

Am încercat chiar noi să ghicim, însă nu în cărţi, ci în laboratorul nostru de R&D. Credem că am găsit răspunsul, dar, mai întâi, un joc să ne jucăm. Adică, un concurs.

Spune-ne cum crezi tu că arată cloud-ul viitorului şi, dacă răspunsul tău convinge juriul nostru, câştigi un iPad mini 3G.

Când şi ce trebuie să faci?

Ai timp să participi şi să câştigi începând de acum şi până pe 15 septembrie inclusiv. Îţi ia maxim 1 minut să te înscrii. Nu ştim cât îţi va lua răspunsul. Asta depinde de tine :).

1-2-3 şi:

• Accesează www.hostway.ro/cloudulviitorului
• Completează formularul pentru înscriere
• Răspunde la întrebare în căsuța specială

Cum poţi să participi?

Ne poți lăsa răspunsul în caseta specială, astfel:

• Ne lași mesajul sub formă de comentariu
• Poți să dai răspunsul pe profilurile tale din rețelele de socializare Facebook, Twitter sau LinkedIn (acolo unde ai cont), folosind hashtag-ul #cloudulviitorului, iar apoi te întorci aici și ne lași în căsuță link-ul către postarea ta. Asigură-te că profilul tău de Facebook poate fi văzut și de cei care nu sunt în lista ta, pentru a ne permite să jurizăm răspunsul.
• Daca ai blog, scrie un articol cu răspunsul tău și trimite-ne link-ul pe site

„Cloud-ul viitorului în 140 de caractere” – Bonus 🙂

Avem şi un concursul special – „Cloud-ul viitorului în 140 de caractere” -, desfășurat exclusiv pe Twitter. Răspunde în 140 de caractere la întrebarea „Cum arată cloud-ul viitorului?”, folosind hashtag-ul #cloudulviitorului, iar cel mai bun tweet va câştiga 100 de euro credit pentru cloud-ul de la Hostway.

Cel mai bine este să citeşti şi regulamentul de aici.

Deci, cum arată cloud-ul viitorului?