Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Intră pe noul site Hostway România!

De ceva vreme lucrăm la noul nostru site. Astăzi suntem foarte bucuroşi să anunţăm că este gata: avem site nou-nouţ!

De unde a pornit totul: ne-am dat seama că sunt multe secțiuni pe care am tot încercat să le schimbăm și să le updatăm de-a lungul timpului, însă nu toate au suferit o “retușare”. Ne-am dat seama că existau inclusiv servicii pe care nu ne mai concentram, iar mesajul pe care îl transmiteam era ușor ambiguu și, în plus, exista o incoerență vizuală care îngreuna parcurgerea site-ului.

Și am luat-o de la zero …… pentru ca totul să fie cât mai clar. Avem deja o infrastructură la cel mai înalt standard – am fost incluși până acum de două ori în topul Netcraft pentru conexiune excelentă.
În februarie 2013, site-ul nostru a înregistrat o conexiune de 0.154 secunde. Acum, după redesign, tool-urile YAHOO! și Google de măsurare a performanței tehnice – YSlow și Google Page Speed – îl cotează cu 98 de puncte din 100.

Convinge-te! 🙂

La nivel de layout și design, structura a fost, de asemenea, regândită de la zero. I-am dat o formă minimalistă și mai aerisită pentru a fi mult mai ușor şi mai intuitiv de parcurs când cauți ceva.

Noul site se concentrează pe serverele dedicate și găsirea rapidă a configurației pe care o dorești. Înainte nu puteai să ajungi din meniu decât la una dintre ele, iar apoi trebuia să navighezi din pagină în pagină pentru a le compara. Acum există o singură pagină din care sa îţi alegi configurația potrivită, având la dispoziție toate detaliile de care ai nevoie.

Am introdus în fiecare pagină, în partea din dreapta jos a Browser-ului, secțiunea Live Chat. Îți stau la dispoziție, în intervalul orar 10-18, reprezentanții noștri de vânzări care îți vor oferi detalii despre serviciile și ofertele noastre. Pentru probleme tehnice, poți apela echipa dedicată de suport tehnic care poate fi contactată prin email sau telefon (0372.07.07.00) 24/7/365.

În my.Hostway am implementat un sistem de facturare unică pentru a-ți facilita plata serviciilor comandate. În loc să primești 3 facturi pentru 3 servicii diferite, acum vei primi una singură, întotdeauna în aceeași zi din lună. Nu mai trebuie să ții minte termene de plată sau scadenţe diferite.

Hostway.ro este compatibil cu abosolut toate browserele și, în plus, cu IE8+. În curand va fi optimizat pentru tablete, smartphone-uri, Smart TV.

Te invităm pe noul nostru site. Ne-ar fi de mare ajutor părerea ta, așa că spune-ne, fie aici, printr-un comentariu pe blog, fie printr-un email la feedback[@]hostway.[ro], dacă îți place site-ul sau dacă ai sugestii pentru a ne ajuta să îl îmbunătățim.

Îți mulțumim!

2 Comments

Leave a Comment