Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Avem site auditat. Totul e securizat :)

Suntem o companie de hosting responsabilă pentru nenumărate site-uri. Şi, din păcate, suntem printre ţintele preferate ale hackerilor avizi de date sensibile. Cum facem să îi asigurăm pe clienţii noştri că sunt pe mâini bune, că infrastructura, site-ul nostru şi site-urile găzduite de noi sunt dificil de atacat şi că suntem la zi în ce priveşte securizarea acestora?

Trebuie să recunoaştem că în această lume virtuală întâmpinăm provocări tot timpul. Toate platformele online pot fi supuse unor atacuri la un moment dat şi trebuie să fim conştienti de punctele vulnerabile ale site-ului nostru şi să luăm cele mai potrivite metode de precauţie.

Pe noi ne-au ajutat extrem de mult prietenii noştri care ne sunt alături în această luptă. Ei se numesc Cyber Smart Defence şi sunt una dintre cele mai puternice şi respectabile echipe de experţi mondiali în securitatea IT. Îmbină experienţa cu competenţa şi cunosc cel mai bine vulnerabilităţile lumii virtuale prin prisma expertizei dobândite ca foşti hackeri şi actuali Certified Ethical Hackers – CEH.

fgf

De ce i-am ales pe ei? Pentru că alături de o serie de alţi profesionişti de valoare, îi au în echipa lor pe unii dintre cei mai talentaţi, pasionaţi şi respectaţi specialişti în securitate cibernetică la nivel internaţional:

 

Mădălin Dumitru – CEO & Founder al Cyber Smart Defence, cu o vastă experienţă în domeniul online.

Răzvan Cernăianu (alias TinKode) – COO și Co-Founder al Cyber Smart Defence, consultant în securitatea IT şi Certified Ethical Hacker CEH.

Marius Eugen Opran – Co-Founder, Chairman & Chief Business Officer – Are o experienţă de 40 ani în proiecte majore în domeniile ICT, industriei de apărare şi în securitatea natională, optoelectronicii, aplicaţiilor laser și aerospațial. În plus, a dobândit o cunoaştere practică aprofundată a relaţiilor cu instituţiile europene şi NATO.

Răzvan Barbu – Director al Diviziei de Securitate Web, un fanatic al securităţii cibernetice.

Aşa că întreaga infrastructura și site-ul nostru au fost supuse unui audit cât se poate de riguros pe care l-am trecut cu succes.

Avem propria echipă care ne protejează constant infrastructura prin update-uri zilnice de securitate, însă un audit făcut de o companie specializată în efectuarea de teste profesioniste de vulnerabilitate este absolut esenţial şi aduce o valoare adăugată la ceea ce fac deja colegii noştri.

Ia în considerare că site-ul tău poate fi atacat oricând. Nu neglija actualele pericole cibernetice. Dacă ai stocate date esenţiale, protejează-le. Solicită periodic şi din proprie iniţiativă un audit extern de securitate a sistemului IT!

Şi dacă nu e suficient ce îţi spunem noi, citeşte acest articol care dă o veste proastă pentru România: Suntem pe locul 2 în lume la atacuri informatice.

3 Comments

Leave a Comment

Comments are closed.