Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Suntem prima companie românească în top 10 Netcraft al celor mai de încredere companii de hosting din lume

Luna martie vine cu veşti bune pentru noi. După ce în noiembrie 2012 am fost incluşi de către Netcraft pe locul 10 în topul celor mai de încredere companii de hosting din lume, în luna februarie 2013, la numai 3 luni după ce am intrat în acest top, am reuşit să urcăm două locuri. Performanţa s-a datorat faptului că în luna februarie, serverele noastre au înregistrat o rată de failed requests de numai 0,024% şi o conexiune excelentă de 0.154 secunde.

În topul realizat de Netcraft ne aflăm alături de companii prestigioase ca Netcetera, Datapipe sau iWeb și mai sus decât concurenți redutabili ca Rackspace, GoDaddy, Peer1 sau UK2.net.

Netcraft – o autoritate în industria de măsurare a companiilor de web hosting – măsoară lunar şi pune la dispoziţie timpul de răspuns pentru aproximativ 40 de companii de hosting, lideri la nivel mondial. Măsurătorile de performanţă sunt efectuate la intervale de cincisprezece minute din zone separate ale Internetului, iar mediile sunt calculate pe o perioadă anterioara de 24 de ore.

tabel

Sursa: site-ul Netcraft

Poate că este doar un simplu tabel, dar noi ne bucurăm foarte tare să ne vedem numele alături de cei mai buni jucători din industrie. În cei câţiva ani de când activăm şi ne perfecţionăm serviciile, astfel de confirmări ne antrenează pentru nopţile nedormite.

Nu ne oprim la locul 8 şi ne vom strădui să fim constant in Top 10 :).