Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Două vești bune la început de an: susținem ecomTIM și găzduim Radio Guerrilla

Să începem cu ecomTIM pentru că e mai… acționabil :). Are loc pe 8-9 februarie, în Timișoara și noi îl considerăm cel mai important eveniment dedicat industriei e-commerce și marketingului online, din România. Este primul event pe care îl sponsorizăm după aproape doi ani și am luat decizia asta pentru că e un proiect care își propune să educe o piață care ne interesează direct: magazinele online. Cu cât ele vând mai mult, cu atât se pot dezvolta serviciile conexe din jurul lor și mediul online cu totul.  În plus, avem foarte multe de învățat de la speakeri. O conversie poate fi influențată de nenumărați factori: de la ultima cifră din preț, la culoarea butonului de comandă. Există multe lucrări pe subiectul acesta iar acum avem și un loc unde să putem face schimb de experiențe.

În prima zi vom fi în sală pe toată durata conferinței și eu chiar voi susține o scurtă prezentare numită Cum să profiți de iraționalitate. În a doua zi vom putea să discutăm în zona de meeting sau în pauzele dintre workshop-uri.

Dacă vă doriți să fiți prezenți la ecomTIM, lucru pe care noi îl recomandăm cu mare drag, putem împărtăși cu voi un cod care asigură un discount de 10%. Trebuie doar să lăsați un comment mai jos și veți primi codul prin email.

Dintre speakeri:

  • Gillian Muessig – Founding President SEOmoz
  • Mikołaj Zakrzewski – Business Development Manager CEE, PayPal
  • Bas Nawijn – Territory Sales Manager Central Europe, Magento

 

Acum, a doua veste, foarte pe scurt. De la finalul anului trecut găzduim site-ul Radio Guerrilla. Ne-am înțeles extrem de bine cu echipa lor de online și după ce am făcut și câteva transmisii Guerrilive împreună au mutat site-ul la noi cu totul. Sperăm să crească mari de tot și să fim prieteni cât mai mult timp :).

One Comment

Leave a Comment

Comments are closed.