Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Am lansat oficial StreamPlay!

După doi ani de development și opt luni de beta, în sfârșit am lansat oficial StreamPlay – serviciul nostru de web streaming adaptiv, live și on demand.
Din octombrie, când am făcut prima transmisie pentru TEDxBucharest, până acum, am avut ocazia să facem o mulțime de proiecte care au contribuit la dezvoltarea și perfecționarea produsului. Iată doar câteva dintre ele:

  • Lucrăm cu Adevărul, care au o echipă tehnică foarte bună. Am găsit o soluție ca să poată realiza transmisiile singuri cu echipamentele noastre și trei dezbateri au ajuns, de atunci, la mult mai mulți oameni decât ar fi încăput vreodată în sală.
  • Când am transmis extragerea Rețeaua, pentru eMAG, ne-am pregătit pentru cea mai mare transmisie realizată vreodata în România – 30.000 vizitatori simultani. eMAG au fost extraordinari pentru că au avut încredere în noi chiar dacă produsul era în beta. Totul a ieșit extrem de bine atunci și așteptăm Rețeaua 3, 5 și 279 🙂
  • Pentru Dacia Sandero Secret Party am creat aplicația de Facebook care permite preluarea transmisiei în paginile companiilor și pe wall-urile fanilor. E foarte cool să ai clienți smart, care îți cer lucruri inovative. Noi se pare că am avut norocul ăsta de multe ori, inclusiv cu Dacia și agenția lor, OMD.
  • La Internetics am fost nevoiți să ne adaptăm tehnic la o locație foarte frumoasă, Opera Română, prin care nu poți să tragi cabluri sau să montezi echipamente chiar așa cum vrei. Atunci am găsit o soluție de conectare la internet eficientă și portabilă, pe care o am folosit-o mai departe în multe alte proiecte.
  • La TEDxBucharest am învățat că nu trebuie să te bazezi niciodată pe altcineva când e vorba de componente esențiale ale proiectului tău. După problemele cu sunetul pe care le-am avut atunci am citit tot ce se putea despre mixere audio și de atunci toate transmisiile pe care le facem se aud impecabil.

Au fost 8 luni în care colegii mei au lucrat extraordinar de mult – de la nopți la week-end-uri și s-au încheiat, așa cum era și cazul, cu o petrecere. Ce s-a întâmplat la party rămâne la party, dar am vazut mulți oameni fericiți și relaxați atunci – clienți, parteneri și geeks.

Datorită lor, StreamPlay poate face, acum, toate lucrurile pe care le puteți vedea în prezentarea de mai jos. Sunt sigură că, dacă faceți evenimente, o să vreți să-l folosiți foarte curând. Noi credem că e cel mai bun serviciu de felul lui din România și nu avem de gând să ne oprim aici.

One Comment

Leave a Comment

Comments are closed.