Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Cel mai accesibil hosting din Romania si iPad-uri 3G gratuite pentru cumparatorii lui

Săptămâna trecută am anunțat noul nostru serviciu de shared hosting, care vine cu ceva revoluționar pentru piața noastră de găzduire: pachetele se cumpără în funcție de numărul de afișări al site-urilor găzduite. În plus, am lansat și o super-promoție: oferim un iPad 3G gratuit, cu tot cu internet nelimitat pe un an, pentru 1 din 10 clienți.
De ce e mai bine să cumperi hosting la afișări?
Sunt două avantaje importante.
În primul rând, în sfârșit poți să cumperi ceva ce înțelegi. Dacă ai un site și știi câte vizite/afișări are știi și de ce hosting ai nevoie.
Nu mai e nevoie să îți suni prietenul programator să îl întrebi ce înseamnă numărul de baze de date, câte ai, de câte domenii ai nevoie sau de ce versiune de PHP.
Avem cel mai people-friendly hosting din piață.
În al doilea rând, poți să alegi foarte ușor viteza cu care vrei să ți se încarce site-ul. Cu cât alegi un pachet mai mare, site-ul tau se va încărca mai repede.
Dacă ai exact pachetul potrivit pentru traficul tău vei avea un site rapid. În schimb, dacă alegi pachetul superior, o să ai un site foarte rapid și loc de creștere.
Un site cu maxim 10.000 de afișări se va încărca de 3 ori mai repede pe pachetul Standard decât pe Basic, pentru că Standard îți garantează de 3 ori mai multe resurse.

Cum poți să câștigi un iPad gratuit?
Personal, promoția asta îmi place foarte mult. Nu vreau să sune a laudă de sine – dar este vorba, totuși, de un iPad 3G gratuit, cu tot cu internet nelimitat pe un an, pentru 1 din 10 clienți.
E un cadou extraordinar pe care îl primești ca să îți iei un lucru de care ai oricum nevoie. How cool is that?
Oricum, să revenim la mecanism: dacă îţi cumperi unul dintre pachetele de hosting All Inclusive Standard, Advanced sau Ultra şi plăteşti pe un an în avans, ai 1 din 10 şanse să câştigi un iPad 3G cu internet nelimitat pentru un an.
Nu e nimic de spus în plus. Nu trebuie să plăteşti nicio taxă şi nu trebuie să rămâi clientul nostru după acel an. Nu există niciun fel de clauză ascunsă.
Care e configuraţia viitorului tău iPad?
Storage: 16 GB, Conectivitate: WiFi & 3G
Internet: abonament nelimitat pentru un an
Cât durează promoţia?
Promoţia se încheie pe 14 ianuarie 2011 iar câştigătorii sunt extraşi şi anunţaţi în fiecare vineri.

Cam asta ar fi. Dacă aveți întrebări, le așteptăm aici sau pe marketing at hostway punct ro.
M-ar bucura să aflu cum vi se par noul nostru produs și noua noastră promoție.

3 Comments

Leave a Comment
 1. Buna ziua,

  Am vazut in regulamentul concursului ca pot participa numai persoanele fizice cetateni români, majori. Inteleg ca firmele sunt excluse din tragerea la sorti?

  Multumesc.

 2. Salut si scuze ca raspund cu intarziere!

  @alex negru
  Castigatorii sunt anuntati prin email, nu facem publica lista.

  @Fluture
  Poti cumpara serviciul folosind datele unei firme, dar atunci premiul revine reprezentantului legal al firmei respective.

  Daca mai aveti intrebari, promit sa fiu mai prompta 🙂

Comments are closed.