Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Servere proaspete si mai performante

Am fost destul de ocupati in ultima vreme cu o multime de optimizari, eficientizari si alte procese interne importante, dar despre care nu e tocmai mare lucru de povestit. πŸ™‚

Insa, in afara de asta, se intampla cateva lucruri intersante in datacenterul nostru.

In primul rand, ne pregatim sa primim niste servere noi si mai performante decat tot ce avem acum… deci clar din partea best of a pietei de hosting.

Este vorba de un nou model Dell axat tot pe tehnologie Intel Nehalem, dar care atinge viteze de procesare cu aproape 50% mai mari decat actualul PowerEdge R610, in modul Turbo Boost. In termeni normali, asta nu se poate traduce decat cu “wow” si probabil va transforma datacenterul nostru intr-un fel de geek Mecca.

Prin urmare… stay tuned pentru anuntul oficial, daca sunteti interesati de ce are mai bun industria de IT :).

A doua veste ar fi ca am incheiat cu succes testele pe hard-diskuri SSD, dupa mai mult de 8 luni in care echipa tehnica le-a supus la probe dure.

Desi lucram cu ele de ceva timp, la cererea clientilor, am preferat totusi sa ne asiguram de fiabilitatea si stabiliteatea lor, inainte sa le includem in oferta noastra publica.Β Din moment ce ne-au demonstrat ca merita, oricare dintre serverele noastre poate fi comandat acum cu hard-disk SSD.

Cam atat despre noi deocamdata :)… revenim cu mai multe informatii peste cateva zile.