Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

O idee bună, cu o realizare și mai bună: Start&Grow

StartupIn urmă cu o lună am fost întrebați de echipa de la Startups.ro dacă am dori să fim parteneri în Start&Grow. Am acceptat imediat.

De ce? Pentru că, deși ajută, sfaturile bune nu sunt suficiente pentru a construi o afacere de la zero. E nevoie de multă susținere, care e greu de obținut. Echipa Startups are meritul de a fi reunit într-un singur loc toate resursele de care are nevoie un startup.

E adevărat, susținerea externă nu poate garanta succesul. Drive-ul unul business vine din interior. Cu toate astea, multe idei bune mor pentru că nu reușesc să își construiască o rampă de lansare și să câștige cotă de piață. Start&Grow rezolvă această problemă cel puțin pentru 4 startupuri.

E genul de proiect care ne place atât de mult încât ne-am fi dorit să-l facem noi. La asta ne gândeam atunci când proiectam Hostway Incubator. Noi am preferat să începem cu ce știm noi mai bine: găzduire. Cei de la Startups.ro, în schimb, au acumulat, pentru startup-uri, nu doar “resurse”, ci susținere și consiliere de la unele dintre cele mai importante companii din piață. Astfel au ajuns și la noi și, pentru efort și inițiativă, au tot sprijinul nostru.

Acum… așteptăm să aflăm care vor fi cele 4 startup-uri.

Mai multe detalii despre resursele alocate, mentorii implicați în proiect și condițiile de înscriere, sunt disponibile aici.

One Comment

Leave a Comment

Comments are closed.