Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Ce ne dorim pentru Blogway

Am schimbat multe lucruri la Blogway în anul care a trecut… și avem multe idei pentru cel care urmează. Despre îmbunătățirile tehnice pe care plănuim să le facem am scris aici dar nu vom rămâne doar la ele. Deși “tehnic” is what we do best, prioritatea noastră este să mutăm focusul pe relația cu voi.

Blogway e prietenos, colorat și plin de viață. Nu e toate astea pentru că așa a fost conceput de agenție și poziționat. Pur și simplu așa este pentru noi. În ziua noastră de lucru, Blogway e partea fun. E serviciul care ne aduce aminte mereu că ceea ce facem este pentru și despre oameni, despre voi. Este, în același timp, și serviciul nostru cel mai disputat. Primim pentru el mult feedback și ne dorim sincer să implementăm toate solicitările, pentru ca fiecare dintre voi să fie convins că blogul lui folosește cel mai bun serviciu din lume. Scopul nostru este să facem  Blogway cel mai bun serviciu de blogging din lume. Da, avem mult de lucru până acolo. Dar nu cunosc pe nimeni în această echipă care să fie dispus să renunțe ușor.

În acest proces, cei mai importanți sunteți voi. It’s all about you. Feedback-ul vostru se transformă în obiectivele noastre.

Ca să ajungem mai ușor la acest feedback și ca să fim, în general, mai aproape de voi, am făcut un prim pas important: avem un nou community manager.

Mihail e foarte deschis și plin de energie… deci se potrivește perfect cu Blogway. E alături de noi doar de o lună și deja se simte diferența. Solicitările voastre primesc răspuns mai rapid, ticket-uri din anul anterior care intraseră in waiting list au fost revăzute și prioritizate. În plus, am devenit mai activi pe Facebook și Twitter, deci e mai ușor să vorbiți cu noi oricând, oricum (să nu întrebați de ce nu am ales și Hi5).

Pe termen lung, cu sprijinul lui Mihail, sperăm să vă aducem cât mai aproape nu doar de Blogway ci și unii de alții. E cazul să recunoaștem că sunt foarte puțini bloggeri de valoare în .ro și că situația trebuie să se schimbe… printr-un efort comun. De aceea, avem în plan să construim o comunitate Blogway. Nu avem în minte o rețea socială, ci mai degrabă un cerc de prieteni pasionați și talentați într-ale scriiturii.  Nu e nevoie să știți de la început cum se face. Ca orice altceva, scrisul se învață, dacă există disponibilitate.

Noi sperăm să facem, în curând, primii pași pentru formarea aceste comunități. Ne-am propus să organizăm mini-evenimente tip training, workshop sau pur și simplu discuții deschise, brainstorminguri. E mai ușor să schimbi lumea (sau măcar o parte a ei) dacă știi că lupți pentru o cauză comună, că cineva e pregătit să te ajute și să te îndrume. E drept, și noi suntem la început dar învățăm și ne adaptăm mereu.

Sperăm să fiți alături de noi și să creștem împreună. Oricând aveți nevoie noi, ne găsiți aici: serviciu de suport, mailblogFacebookTwitter.