Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Ai un startup online? Ai gazduire aproape gratuit!

Am anunțat la sfârșitul anului trecut că plănuim să lansăm un proiect de susținere a startup-urilor și iată că ne ținem de cuvânt.

Am pregătit 3 programe diferite de susținere a companiilor tinere, cu discounturi la gazduire ce ajung până la 80%. Oferta e valabilă pentru cele mai performante solutii de găzduire din datacenterul nostru și se extinde pe o perioada de un an. În plus, Microsoft contribuie cu software gratuit, suport și vizibilitate.

Pe scurt, despre cele trei programe:

  • Hostway Incubator susține ideile bune din online-ul românesc oferind 80% discount la hosting, pe cele mai performante servere din datacenterul companiei;
  • Microsoft BizSpark se adresează companiilor care se ocupă de software development și oferă gratuit software, consultanță și promovare de la Microsoft și un discount de 10% la hosting;
  • Microsoft WebsiteSpark sprijină companiile de web design și development cu software gratuit, suport tehnic și vizibilitate prin Microsoft iar Hostway contribuie cu un discount de 20% la serviciile proprii.

Dacă nu știi care dintre ele ți se potrivește, poți vedea o comparație a tuturor caracteristicilor lor aici.

Când am anunțat acest proiect am fost întrebată cu ce ne alegem noi de aici. Sincer, nu ne-am propus să ne alegem noi cu ceva. Scopul e să susținem startup-urile care au idei extraordinare și care pot construi un online mai bun.

De aceea, nu impunem nici un fel de restricție companiilor care doresc să înceteze colaborarea cu noi la încheierea perioadei de un an. Nu există nici o obligativitate de continuare a contractului si, pentru Hostway Incubator (care ofera cel mai mare la discount la gazduire) nu e nevoie nici de achitarea unui exit fee. De fapt, nu există nici un fel de cost ascuns.

Tot ce contează e ca inițiativa să aducă beneficii reale inovatorilor la început de drum. Deci… dacă aveți o idee bună pe care în așteptare, pentru că nu aveți resurse, sper că v-am scăpat măcar de 1-2 probleme și aștept să ne scrieți!