Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Am scazut (mult) preturile la VDS Flexserver!

Virtual Dedicated ServerIn a doua parte a anului trecut lansam un produs care ne place foarte mult: VDS Flexserver. Pe scurt, este vorba de o alternativa mult mai rapida la VPS. D-ul din VDS este motivul: un VDS iti asigura resurse Dedicate – nu mai imparti procesorul sau RAM-ul cu aplicatiile altcuiva, ce-i al tau e doar al tau.

Ce inseamna asta? Un serviciu de gazduire mult mai ieftin dar care iti ofera majoritatea beneficiilor pe care le ai in mod normal doar de la un server dedicat.

Cand am lansat VDS Flexserver era deja de doua ori mai ieftin decat un server dedicat si oferea performante mult mai bune decat orice VPS cu o configuratie similara.

Dar… am aflat ca totusi nu e suficient. Am discutat in ultima vreme cu multe startup-uri (o sa aflati curand de ce 🙂 ) si am aflat astfel cat de mult conteaza diferentele de cost la inceput. De fapt, ele sunt cel mai important motiv pentru alegerea solutiilor de compromis – mai slabe calitativ.

De aceea am hotarat sa facem tot posibilul sa scadem si mai mult costurile VDS Flexserver.

Am eficientizat pe unde a fost posibil, ne-am schimbat si targetul de profit si am reusit sa scadem costurile finale cu pana la 40%. Spre exemplu, un VDS Flexserver entry-level costa acum 31 EUR/luna, spre deosebire de 48 EUR/luna in trecut.

Ce primesti in costul acesta?

Gazduire pe cele mai performante servere din datacenterul nostru, bazate pe procesoare care folosesc cea mai noua inovatie de la Intel, RAM fully-buffered si storage ultra-rapid, in RAID 6. In plus, te ajungi pe internet prin toti furnizorii nostri (peste 15 dintre cei mai mari ISPs din tara).

Daca vrei mai mult decat o configuratie standard, poti sa optezi pentru servicii suplimentare de protectie, accelerare sau administrare a serverului tau.

Nu trebuie sa-ti bati capul pentru compatibilitati software, pentru ca poti instala orice vrei pe VDS-ul tau, la fel cum instalezi pe un PC, folosind imagini ale discurilor.

Cum comanzi?

Iti alegi exact caracteristicile de care ai nevoie si comanzi completand formularul de aici.

Ai libertatea de a alege: puterea de procesare preferata, cantitatea de RAM, spatiul pe disc, sistemul de operare, banda garantata si sisteme dedicate de protectie, accelerare si administrare.

 

Speram ca aceasta schimbare sa va ajute cat mai mult. In cele din urma, un serviciu de gazduire mai performant se traduce in accesibilitate sporita pentru utilizatorul final. Scopul nostru comun este ca el, utilizatorul, sa beneficieze de o experienta cat mai buna a aplicatiilor gazduite si, ca atare, sa revina cat mai des.

Asteptam in continuare feedbackul vostru si suntem deschisi sa realizam orice imbunatatire care v-ar ajuta sa va dezvoltati businessul. Trebuie doar sa ne contactati la feedback[at]hostway.ro si sa ne spuneti care sunt asteptarile si nevoile voastre.