Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

IIS Labs by Microsoft + Hostway

PHP / WindowsCe sunt IIS Labs?!

Începând cu 1 martie, partenerii noștri de la Microsoft demarează, în București și în țară, o serie de workshop-uri care au ca scop evaluarea compatibilității dintre IIS  și PHP cu MySQL, de către membri WebsiteSpark și BizSpark. Numele acestor workshop-uri este IIS Labs.

Rolul nostru este să  oferim în cadrul lor suportul necesar pe partea de hosting – anume servere VDS. În plus, participanții vor putea să păstreze aceste servere complet gratuit pentru o lună după eveniment – timp destul pentru a decide dacă platformele pe care le propunem sunt potrivite pentru aplicațiile lor. Pentru a face oferta și mai atractivă apropo de hosting, vom include și un super-preț, exclusiv pentru participanți, care va atenua bugetele de găzduire pentru o perioadă totală de un an.

Prin urmare, dacă sunteți membru WebsiteSpark sau BizSpark, veți avea ocazia să petreceți o zi întreagă alături de noi, Microsoft și un PHP specialist. În tot acest timp o să migrăm și o să testăm aplicațiile voastre pe IIS.

Se pare că IIS a evoluat foarte mult, conform unor studii recente realizate de Microsoft, și este acum un competitor serios pentru Apache. Dacă aveți îndoieli, vă invităm să participați la evenimente și să ne oferiți apoi feedback-ul vostru.

Apropo de asta… iată:

Cine participă?

Targetul principal al laboratoarelor sunt partenerii Microsoft din programele BizSpark (startup-uri) și WebSiteSpark (agenții Web). Totuși, chiar dacă nu sunteți înscriși în programe, aveți posibilitatea de a ajunge la evenimente dacă:

1) Vă înscrieți în BizSpark sau WebsiteSpark cu ocazia asta! Sunt două super-programe concepute de Microsoft care oferă acces la software (pentru dezvoltare și pentru producție), suport și vizibilitate pentru compania voastră.

2) Scrieți la or.renetrapsmnull@vsi.


Cam atât deocamdată dar puteți găsi și mai multe informații pe site-ul Microsoft sau pe blogul lui Todi (în știți pe Todi, nu?) :).

So… ne vedem la IIS Labs?

3 Comments

Leave a Comment
  1. Din experienta, PHP+IIS = pain in the …

    Probabil cu noua versiune au mai facut ceva imbunatatiri legate de securitate (era marele issue la IIS). O sa ma mai documentez despre IIS 7.5 pentru a-mi face o parere.

    Momentan sunt adeptul LAMP sau LNMP (Linux, Nginx, MySql, PHP)

  2. si eu credeam la fel ca si tine pana am facut un test. Si in momentul asta sunt absolut socat de faptul ca windows a reusit sa serveasca de 2 ori mai multi clienti cu exact aceasi configuratie hardware. De securitate nu stiu ce sa zic …

Comments are closed.