Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Ii gazduim pe eMAG!

Suntem de ceva timp in negocieri cu cel mai mare retailer online din Romania si… in sfarsit putem sa anuntam public faptul ca s-au mutat la noi!

Daca va place sa cumparati de la eMAG vestea ar trebui sa va bucure. Sunt gazduiti pe cele mai tari servere din datacenterul nostru (si probabil din tara ๐Ÿ™‚ ), cu infrastructura complet redundanta, acces la toti cei peste 15 furnizori de internet nationali cu care avem peering privat si back-up complet la nivel de stocare a datelor, bazelor de date si aplicatiilor. Cu alte cuvinte… nu numai ca o sa puteti interactiona cu site-ul super-rapid, dar o sa fie disponibil fara intreruperi.

In schimb, daca tocmai aici voiati sa va testati skillurile de hacking, avem ceva vesti proaste. Am investit foarte mult in infrastructura hardware de filtrare a traficului si protectie impotriva atacurilor DoS/DDoS, deci noul nostru client e aproape imposibil de eliminat de pe internet, chiar si pentru cateva secunde.

In rest… ar fi de mentionat faptul ca avem o echipa extraordinara. Este meritul colegilor nostri ca putem gazdui unele dintre cele mai importante branduri din tara (cum ar fi eMAG ๐Ÿ™‚ )ย la cele mai inalte standarde din industrie.

Kudos!

6 Comments

Leave a Comment
 1. “Am investit foarte mult in infrastructura hardware de filtrare a traficului si protectie impotriva atacurilor DoS/DDoS, deci noul nostru client e aproape imposibil de eliminat de pe internet, chiar si pentru cateva secunde.”

  Facem pariu ? :))))

  Mai bine ati mai lasa ceva banda in plus pe extern, se incarca jenant.

 2. @Mandea

  se incarca jenant proxyul tau pe care il folosesti ca sa dai commenturi anonime. La mine se incarca absolut perfect si sunt in LA.

 3. Cornel: Nu locuiesc in Romania si nu este proxy. Ce motiv as avea sa intru pe un blog cu proxy ?

  Nu merge permanent greu, doar seara in jurul orei 20.00 ~

  Care este diferenta intre commentul tau si al meu ? Cum adica anonime ?

Comments are closed.