Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Am lansat VDS FlexServer

vds

E posibil ca o parte dintre voi sa fi observat referinta la VDS pe pagina de Solutii Profesionale din site-ul corporate (care pana luni era marcata de un “In curand”). Unii dintre voi chiar au avut ocazia sa testeze acest produs inainte de lansare. Pana acum feedback-ul a fost foarte bun (am avut comenzi chiar din ziua lansarii šŸ™‚ ) si speram ca buzz-ul sa continue pentru ca e un produs de care suntem foarte mandri.

Pe scurt, VDS Flexserver isi propune sa ajute dezvoltatorii de aplicatii si site-uri sa acceseze avantajele unui server dedicat la un pret mult mai mic. Un VDS – server dedicat virtual – este un server software, si intocmai ca un server fizic, are RAM, CPU, HDD si chiar BIOS. Interactiunea cu acesta se face prin browser (deocamdata functioneaza doar cu IE si Firefox) si, in functie de comanda, resursele solicitate se dedica in intregime masinii virtuale.

In plus, pe un VDS se poate instala orice sistem de operare, direct din interfata de administrare web. E simplu de folosit, chiar daca nu esti foarte tehnic, dar e suficient de flexibil pentru a retine atentia oricarui geek.

Daca va intereseaza subiectul, puteti afla detaliiĀ aici.