Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost Easyhost

Hostway este primul partener WebsiteSpark

Foarte recent am devenit primul partener Microsoft in programul WebsiteSpark. Despre ce e vorba? Ei bine, programul urmareste sa ajute agentiile mici de web design si development sa dezvolte aplicatii si servicii pe platforma Windows.

Cum se intampla asta? Pentru cei inscrisi in program, Microsoft ofera software gratis, training si suport, timp de 3 ani. Noi completam oferta lor cu un discount de 20% la serviciile de gazduire dedicata, potrivite ca medii de productie si testare. Daca va intereseaza niste studii de caz pe tema asta le gasiti aici.

Screen shot 2009-10-28 at 1.23.44 PM

Lansarea programului a inclus un live meeting la care am participat ieri (28 octombrie), alaturi de o parte dintre agentiile inscrise deja in program (63 dupa ultimele date!). Am stat de vorba cuĀ TodiĀ Pruteanu si am prezentat oferta noastra – o inregistrare a evenimentului va fi disponibila in curand aici.

In cazul in care va doriti sa va inscrieti in WebsiteSpark dar nu aveti nevoie de gazduire, e in regula, puteti apela tot la noi. Admiterea in program nu e conditionata de achizitia unui serviciu Hostway. Oferta noastra ramane valabila oricum pe tot parcursul programului – oricand aveti nevoie de un server de la noi veti beneficia de discountul de 20%.

Daca aveti mai multe intrebari, ma gasiti la alexandru.bordei [at] hostway.com